محتوای این كلیك كنید مقاله
یافتن تنها 1 قاشق چایخوری اسید سیتریک در هر پوند آب خرید آبنبات چوبی نبات غیرعادی نیست. آیا استفاده از کره در آب نبات های سفت اشکالی ندارد؟ شما به راحتی می توانید روغن ها و عصاره های موجود در دستور غذا را جایگزین روغن ها و سایر روغن ها کنید. از آنجایی که اسانس ها غلیظ تر هستند، به جای یک قاشق چای خوری عصاره، فقط به چند قطره از آن نیاز دارید. 4.) مخلوط آب آبنبات خارجی نبات سخت در دمای 275 درجه فارنهایت است و اکنون آماده است تا با شاهدانه تزریق شود. پودر ژله و رنگ حشیش را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. تاریخچه دسر به مردمان باستانی برمی گردد که حتماً عسل شیرین را مستقیماً از کندوها می خوردند.
باید به هم زدن و هم زدن در قابلمه ادامه دهید تا شکر کاملا از بین برود. این به حفظ ظاهر شفاف طبیعی آب نبات سخت کمک می کند، چیزی که بسیاری از مردم از آن استقبال می کنند. متأسفانه، از آنجایی که تهیه شربت ذرت بسیار آسان و ارزان است، وجود نوعی شربت ذرت در بیشتر آب نبات ها رایج است. یکی از انواع آب آبنبات چوبی خارجی نبات که بیشترین مشکل را در این مورد دارد، آبنبات های سفت است. یکی از موادی که اغلب در غذاهایی که کمی شیرین هستند یافت می شود، شربت ذرت است.
راهنمای ساخت و دستور پخت بدون شکست را دریافت کنید!
من معمولا از قالب آب نبات هم استفاده نمی کنم. ساده ترین روش این است که آب نبات سفت را در یک چهارم یا نصف ورقه پختی که با کره پاشیده شده است بریزید. در صورت لزوم آن را پهن کنید و بعد از اینکه خودش را گرفت خرد کرده و پودر قند بپاشید. در این دستور پخت شیرینی سخت، تنها هم زدن قبل از حل شدن شکر و سپس بعد از اینکه مخلوط را از روی حرارت بردارید، اگر طعم دهنده اضافه کنید، اتفاق آبنبات چوبی می افتد.
طرز تهیه آب نبات سخت – Foodcom
امروزه مردم به سمت عطرهای ترکیبی می روند که از ترکیب دو طعم استفاده می کنند. رنگ آمیزی اغلب کاربر را جذب می کند و همچنین آبنبات چوبی خارجی به شناسایی محصول کمک می کند. اسیدهای مورد استفاده برای کنترل وارونگی برای تولید قند معکوس می توانند بسته به آب نبات و سطح آبنبات خارجی pH نقش دوگانه ای داشته باشند.
سوالات متداول در مورد آب نبات بدون قند
تا الان فقط دسرهای ساده مثل بستنی نارگیلی و کرم نعناع رو امتحان کردم. با این حال، این مربع ها به خصوص آسان به نظر می رسند، و قسمت طولانی تر به نظر خنک می رسد. این یک دستور العمل عالی برای انتقال به کسانی است که در حال حاضر میوه زیادی دارند. من فکر کردم ممکن است مقداری میوه در آنجا باشد.
آب نبات سخت خانگی از مد افتاده
در اینجا یک دستور پخت آب نبات سخت ساده است که می توانید در دسته های کوچک درست کنید. فقط شش ماده و رنگ خوراکی و پودر قند در آخر اختیاری است. توصیه می کنم از کیسه لوله عایق حرارتی استفاده کنید. همچنین می توانید آن را با دقت در قالب ها بریزید.
درب بازکن بطری فلزی مینای سخت تخته هالووین اویجا
همه مواد به جز رنگ خوراکی را در یک قابلمه سنگین 1 لیتری آبنبات چوبی با هم ترکیب کنید. آبنبات خارجی روی حرارت متوسط بپزید، گاهی اوقات انواع آبنبات خارجی هم بزنید، 5-8 دقیقه یا تا زمانی که مخلوط به جوش بیاید. چند دقیقه بدون هم زدن بپزید تا دمای آب نبات به 280 درجه فارنهایت برسد.
كلیك كنید
ویکی پدیا